Online Event

Welkom bij de online Aardappeldemodag


Inschrijven bezoekers


Programma


Inschrijven exposanten


Thema


Deelnemers

Inschrijven bezoekers Programma Inschrijven exposanten Thema Deelnemers

Aardappeldemodag 2020

virtuele ontmoetingsplaats voor de aardappelsector.

Nu de fysieke Aardappeldemodag geen doorgang kan vinden, willen wij u een uniek en onafhankelijk kennisplatform en ontmoetingsplaats bieden op onze Aardappeldemodag Online op 19 augustus 2020. Kies hierboven of u zich als bezoeker of als standhouder wilt registreren.

Bezoekers krijgen op 19 augustus gratis toegang tot de online bedrijvenmarkt waar u direct in contact kunt komen met standhouders, en gratis toegang tot kennissessies in de vorm van live of opgenomen webinars. Via de interactieve kaart begeeft u zich over het welbekende Aardappeldemodag terrein en klikt u simpelweg de elementen aan die u wilt bezoeken. Door nu al aan te melden wordt u in de tussentijd op de hoogte gehouden van het programma op deze dag.

Ook standhouders kunnen zich hierboven aanmelden. Wij bieden u in enkele eenvoudige stappen de mogelijkheden om mee te doen aan Aardappeldemodag Online.

Kiest u liever voor een sponsorschap en daarmee maatwerk? Of heeft u een ander idee om uw bedrijf te presenteren op Aardappeldemodag Online? Neem dan contact op met ons.

Klik hier voor het downloaden van de uitnodigingsflyer.


Programma

Tijdens de opening van Aardappeldemodag Online maken de volgende sprekers hun opwachting om u van harte welkom te heten op het evenement en vanuit hun focus dieper in te gaan op het thema: Voortgang aardappelsector draait om weerbaarheid.

  • Prof. dr. ir. Louise O. Fresco, voorzitter Raad van Bestuur Wageningen University & Research
  • Ir. Dick Hylkema MBA, directeur Nederlandse Aardappel Organisatie
  • Drs. ing. Dirk Duijzer, voorzitter Topsector Agri&FoodThema

Voortgang aardappelsector draait om weerbaarheid

Er komt veel af op de aardappelsector als belangrijke pijler van de Nederlandse akkerbouw. De Nederlandse aardappelteelt staat bekend als een van de beste ter wereld. Er wordt een steeds hogere kwaliteit verwacht en er moet ook volume geproduceerd worden. Dit allemaal voor een (hopelijk) eerlijke prijs. Daarbij staat de sector ook onder druk door de maatschappij op het gebied van duurzaamheid en de scherpe wet- en regelgeving vanuit de overheid.

Al deze factoren zorgen ervoor dat het ondernemerschap voor de teler belangrijker wordt, het vraagt inzicht en kennis die de teelt overstijgen. Je krijgt als teler te maken met veel uitdagingen. Weerbaar zijn is daarom van groot belang voor zowel de teler als de gehele aardappelsector!